Anotace: ...tak se spolu oddejme páteční vášni...Víkend je před námi, můžeme to roztočit.
Sbírka: Vášeň na každou noc
Jak bláhový jsem byl,
že v milování přirození byl můj cíl.
Nyní bych si jinak užíval,
krásné ženské tělo slastí udolal.
Já v sauně jsem byla,
jemnou kůži horkem napružila.
Teplem je rozehřátá………………
Každé místečko pokožky hladké
od prstíků, od kotníku mé rty
nasávají vůni ŽHAVOSTI.
Rtíky sunu na stehýnko
ozdobené bílým podvazkovým pásem.
Tvé kadeře touhou hoří.
A tvůj jazýček se najít snaží
mou perličku NEŘESTI.
hodně horkosti a vzdechů
v postýlce, sauně či mechu
11.11.2017 08:34:14 | klaun
Erotická perlička ST
10.11.2017 08:39:53 | Kapka
Děkuji, Kapičko milá. Myslím, že si to po pracovním vypětí zasloužíme.
10.11.2017 09:06:28 | Šípková Růženka
Děkuji Andělko, myslím, doufám, že toto naladění mi zůstane.
Hezký den
10.11.2017 08:06:21 | Šípková Růženka
Růženko, jsi mile naladěna při pátečním ránu:) Doufám, že ti to zůstane i nadále:)
10.11.2017 06:41:11 | Anděl