Anotace: ...
V pavučině
nahá
doteky
i prázdný rána
dýchám odezvy
kde rozpouští
se instantní káva
a já
z parfému
si tě zase
jako dvojitý střik
na stehna
po kapkách
dávám
juj jsi mě rozechvěla bravurní ST :-))
10.12.2017 04:59:24 | Iva Husárková
Kett...husí kůže a ...sakra nějak se jí nemohu zbavit...hudba- taktéž**ST**
09.12.2017 13:24:21 | Anděl