Anotace: Pro něžné erotické nedělní ráno...
Sbírka: Vášeň na každou noc
Naplň mi mou schovanku
svojí touhou po hranku
obleč si mě do vánku
ukonejši zpívankou
libozvukých skřivánků.
ÁAAAAch...moc krásné.....*ST*
07.01.2018 08:35:44 | Anděl
Děkuji Andělko. Je v tom vášeň, i když je to lehounké. Ach...
07.01.2018 09:18:33 | Šípková Růženka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?