Odevzdaná
Anotace: Rozpouštím se ti pod rukama jako kostka ledu na dně sklenky, vkrádáš se mi do hlavy a čteš moje nej...
Rozpouštím se ti pod rukama jako kostka ledu na dně sklenky,
vkrádáš se mi do hlavy a čteš moje nejtajnější myšlenky.
Svlékáš mě ze šatů, kalhotek i z kůže,
jsem nahá jako ještě nikdy.
Dlouze mě líbáš, když mě svlékáš z halenky,
vkrádáš se do mě jako rostlina svými oddenky.
Prsty tančíš po mém těle jako klavírní virtuoz
a hraješ mou oblíbenou melodii.
Přečteno 871x
Tipy 13
Poslední tipující: grázlík, Sandra_T, Jort, Frr, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)