Anotace: Bez romantiky
Romantika je předehrou k milování,
pokud nebyla už třeba psaním.
Pak je třeba nechat průtah touze,
nemůžou Se přece Trápit dlouze.:-)
21.11.2019 17:08:05 | jenommarie
Většinou však trápí se
Neb rozum mezi ně staví se
07.01.2020 04:06:02 | Eru Alonnar
Jj moudra házím, ale znám to dobře, velice.
srdci se neporučí.
Ať to vše dobře dopadne
a láska si svou cestu získá. ♡
07.01.2020 08:37:37 | jenommarie