Schoulím se v tvé náruči
jemně mě laskej
s láskou mě hlaď.
Položím tvář na tvou hruď
něžně mě vískej
touhou své já ve mně ztrať.
Obejmu tvé mužné tělo
kousnu tě do rtů
s mým tělem si vášní laď.
Vnořím se do tebe celá
ty do mě hbitě vpluj
ukoj můj nekonečný hlad.