Anotace: Je středa, tak je chlapa třeba....
Sbírka: Vášeň na každou noc
Tělo se proměnilo v polárku.
Chutné je ke slízání,
přivoň si,
olízni jazýčkem.
Kornoutky kopečkové zmrzliny.
Jakoupak si přeješ na mlsání
k uhašení roztoužené horkosti?
Jahůdkovou na kolínku,
citronové jsou mé kotníky,
smlsni si smetánku na pupíku.
Pokračuj ve sladkostech,
jsi ve své cukrárně,
kde jsi můj rozmilý (ušáček).
roztomilé a sexy...
24.01.2018 16:54:29 | piťura
Děkuji, že ti to připadá sexy. Krásný den
24.01.2018 18:20:52 | Šípková Růženka
a Ty to umíš...
:-)
24.01.2018 18:33:22 | piťura
Ano, umím. Protože si to s písmenky užívám. Děkuji za lichotky
lichotníčku laskavý.
24.01.2018 18:42:53 | Šípková Růženka