S vášní
Anotace: přímo živočišnou :)
Jednou a podruhé
.. ovineš zápěstí
planoucí pohled však
.. nic zlého nevěstí
hedvábný šátek
.. – pavoučí síť
chci se ti vzpírat,
.. pevně mě chyť
slepota látky
.. bystří mi sluch
hlas se ti mění,
.. už znám ten druh
když šelma tiše
.. na lovu větří
ulov a vem si
.. to co ti patří
mrazivé horko
.. zrychlený dech
zářivé stíny
.. hluboký břeh
palčivá jemnost
.. s drsností plyše
Ah, ano, Pane,
.. křičím ti tiše
zasekni drápy,
.. necítím strach
s napětím čekám
.. na další tah
zanechals rudé
.. na kůži stopy
v ústech mám sucho,
.. přesto se topím
Přečteno 1168x
Tipy 8
Poslední tipující: Hanuš, Eru Alonnar, Šípková Růženka
Komentáře (6)
Komentujících (4)