Anotace: Marty - Vodnáři pro Tebe. I zima má své kouzlo, i když všude zebe.
Sbírka: Vášeň na každou noc
Ač auto zmrzlo na kost
své nahé tělo o něj opřu
budeš snímat mou siluetu
pohledem do bílých horkých rýh.
Ač sníh křupe pod nohami
své nahé tělo do něj položím
ve vločkách mé ženské tvary
svou touhou oblé vykrojím.
a že ne
08.02.2018 12:49:34 | Akyš
Sice jsem "saunářka". Ale máš pravdu,
to bych asi nedala.
Vsázet se nebudu. Děkuji za úsměvný komentář.
08.02.2018 13:40:50 | Šípková Růženka
Oua....sssssss, po ránu mi hádě husí kůže leze po páteři...ale té hezké:) **ST**
08.02.2018 06:34:38 | Anděl