Proměním své
ženské tělo
v siluetu stromu.
Ve slunečním svitu
se o mé plody
starej.
A pak v noci
při měsíci
přijdi tiše za mnou.
Obejmi mě
něžně, sladce
očeš si ji celou.
Řekni mi
kdo by se o Tebe
nechtěl starat
P.
22.02.2018 16:27:37 | piťura
Děkuji milý Peťko.
Jsi úžasně starostlivý muž,
takové příliš nepotkávám.
22.02.2018 18:59:44 | Šípková Růženka