Až mě uslyšíš hrát
Anotace: ... tu nejvrušivější symfonii
Housle a smyčec vezmeš do rukou a začneš hrát
Já poslouchám tu symfonii
Tu melodii, kterou máš tak rád
Já tvými tóny žiji
Najednou na jiném instrumentu začnou tvé prsty tančit
Ruce umělce, tak lehce přejíždí
Nám nikdy nebude to stačit
Na nejvzrušivější část tvé prsty najíždí
Za chvíli tvá skladba vyvrcholí
Ty víš na kterou strunu udeřit
Posledním taktem nám budou věřit
Že klid dlouho nenastolí
Přečteno 831x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Vavřineček, Sandra_T, Anděl
Komentáře (4)
Komentujících (3)