Anotace: Příležitostným milencům a milenkám. In vino veritas.
Jako princezna z cukrové vaty,
miluju, když rozepínáš mi šaty.
A tichem sténá vlhký vzdech,
když mráz mi běhá po zádech.
Když zlehka políbíš mne na rty,
vím, že dneska nebudem hrát karty.
A když políbíš mě trochu níž,
oheň ve mně rozpálíš.
Ten až pomalu vyhasíná,
otevřem další flašku vína.
V hlavě necháme poletovat motýly,
jakoby nevěděli, co jsme si slíbili.