Kouzelná krajina
Dva kopečky, údolíčko,
překrásný je kraj
Když sestoupíš ještě níže,
tak tam najdeš ráj
V houští se tam tůňka skrývá,
má kouzelnou moc
Kdo to vřídlo lásky zkusil,
promiluje noc
Musíš ale pomaloučku,
krok za krokem jít
Velkým spěchem, milý hochu,
všechno pokazíš
Tůňka potom odepře ti,
svoji něhu dát
A ty můžeš svého spěchu
jenom litovat
Přečteno 693x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (4)
Komentujících (4)