Anotace: ...
Z lůžkovin
jsou slyšet cholerické melodie
a tělnatá kalamajka tančící
sofistikovaně na polštářích
stereo rezonuje v obloucích žeber
řevem krále dočasných slepců
neb vášně se mu lepí na paty
tyranií
rozšířený dech v náručí blaženosti
prožívá destrukci zakůženou
v odšťavených tělech milenců
ona zlomená v pase
jeho hlasitým dotekem