Anotace: ...
♪♪♪
Už ma vyzleč
hneď v treťom riadku
oči nechaj v mojich
teraz všetko poporiadku
v putách vzdychnem
ty buď viac sprostý
pritiahni si ma za vlasy
a urob mi to prsty
krič mi do pier
ozvenu noci
na zadok
píš dychom
čo sem
čo si
.....
velmi pekné
28.05.2018 13:15:14 | poeta
Ďakujem :-))
28.05.2018 14:57:47 | Kett
Vášeň hryže polštáře, čo som? Zviera, nech sa ukáže...;-)
25.05.2018 22:53:58 | básněnka
Wau :-))
26.05.2018 07:31:23 | Kett
Ve všech řádcích ... cesta k extázi ...
25.05.2018 16:24:35 | VEDz RVAHEs
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?