Hluboké
Pronikls do hloubi mojí kundy,
ještě dřív, než stihli sme si sundat bundy.
Za mrazivého večera,
těžko bych někde klečela,
tak nabídls mi opěru
a nejde prý o nevěru.
V opuštěné uličce
pohyby v mé kundičce
minisukně a punčocháče s dírou
Tak bylo to s Pepíkem nebo s Mírou?
Přečteno 849x
Tipy 3
Poslední tipující: Rbb, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)