Anotace: ...
Hlava již jde pozpátku,
na samotném počátku.
Na pohled jest v pořádku,
na chvíli jde na skládku.
Výměna je rychlá snadná,
když je blízko slečna vnadná.
Všechno rychle zvládnuto,
tělo s tělem protnuto.
Vyčistí to hlavně mysl,
trocha vášně má svůj smysl.
Obličej můj trochu zvad,
v duši opět mírný chlad.
Rychlovka je sice cool,
prožitku je jenom půl.
Žádná slova ani činy,
pouze vykoupení z viny.