Svíčky ve stínech jemně si kreslí
Svíčky ve stínech jemně si kreslí,
to co si člověk jen potichu myslí,
lehce lemují křivky nahého těla,
toho co možná jednou bych chtěla,
hladit něžně a pevně jej obejmout,
starosti z něj aspoň na chvíli odejmout.
Slyšet v tichu dech lehce vzrušený,
poté co kostka ledu něžně sleze,
vnímat srdce Tvého rychlé bušení,
jen co jazyk bude zdrojem Tvého vzrušení.
Přečteno 591x
Tipy 1
Poslední tipující: J.Karasová
Komentáře (0)