Tak zase jednou trošku chlípná
Anotace: tak zase jednou mám svou chlípnou chvilku....
Tak zase jednou mám
svou chlípnou chvilku,
tiše sténám...kam?
Do polštáře, nebo Tvého ramene?
Ztrácí se kde? V ty stěny tmavé,
můj slastný výkřik,
co vášní plane.
A Tobě dech se zrychlí.
Přivírám oči v toužebném očekávání,
že chytíš mě pod krkem.
A v tom náhlém odevzdání,
pronikneš hlouběji než kdy předtím.
Mám Tě pod kůží,
a cítím ten všudypřítomný chtíč.
A v posteli bez růží,
řvu slastí jako děvka.
Slaný pot Ti ztéká z těla,
to se mi líbí, vždyť víš.
Tiše šeptáš, co ještě bych chtěla
a já ... posouvám Ti hlavu níž...
Přečteno 778x
Tipy 5
Poslední tipující: M.A.Rek, LenkaT, JSJ, Rbb
Komentáře (3)
Komentujících (3)