Anotace: ...
Ruce kloužou po těle
zprvu jemně a nesměle
-
bradavky polaskají a pak...
jinam svůj směr ubírají
Když otočí se na sever
prorazí přes rty-k očím směr
a pak v ušních lalúčcích
slyšíš i horské potůčky
Když však plujou v jiném směru
příslib ráje tam za odměnu
a v té nejhlubší svatyni
obdržíš právem dárek jediný
rozkoš a extázi
a nic Ti v té chvíli
nic už neschází...
...se nedá nesouhlasit...ale spíš do ráje...;-) ps:chybí mi Hledač a jeho oplzlosti...
14.08.2018 14:32:08 | bogen