V ty krajky rudé
Anotace: Tak zase jednou oblékám ty krajky rudé...
A tak zase jednou,
oblékám ty krajky rudé.
Pro Tvé potěšení...
snad i chtíč?
Pohledem pálíš mě
a já brouzdám...
...jazykem...
v zákrutech Tvého těla.
A v roztrhaných peřinách,
sladíme své pohyby...
...v dokonalém taktu...
dvou hříchem spálených těl...
...až na troud...
Rukou, co přejíždíš
po křivkách mého těla,
zanecháš planinu spálenou...
...jen?...
V opojném výbuchu,
kdy rozum mě opouští,
přirazíš mě ke zdi
a já ztrácím zábrany.
...konečně...
Jsi moje třináctá komnata,
moje zlatá a poslední,
můj chlípný sen,
moje ...
NE-KO-NE-ČNO!
Přečteno 572x
Tipy 2
Poslední tipující: ARTeFakty X. Múzy, LenkaT
Komentáře (2)
Komentujících (2)