***
Dvě broskvičky na talíři
ochutily ranní chvíli
Dvě broskvičky plné chuti
sladce mé pohárky sytí
Dvě broskvičky ženské tváře
povzbudí chuť mužské záře
Dvě broskvičky jako kopce
hlaď je, laskej, přivoň lehce
Dvě broskvičky jako půlky
zastrč konec pevné hůlky
Dvě broskvičky jako touha
vtéká dovnitř mléčná strouha
***