Anotace: ...
Podávám se ti na stůl
prostřený agresivní barevností
připoutána napětím okamžiku
na podnose své ženskosti
cítíš sladkou vůni okvětních lístků
v tobě chutě hrají si s pamětí
vůně co zvedají patra při nádechu
vkrádají se ti hlady do očí
ve tvé termice dechu
vznáším křivky zasypané rozkoší
ochutnáváš kapku z lastury
jednu druhou celý vodopád
vydatně zasycen blahem
dáváš mi ochutnat doušky štěstí
své ukojené představy hudbou
co zní z flétny tvého mužství