Číslo
solar plexus
ohňové mraky uvnitř
čínská masérka
co mluví
v haiku
chodidla na zádech
okouzlení nemravností
každej večer
69
má naspěch
v kapse
lubrikant
nejsem extrovert
ale stále dýchám
jednání v afektu
božské přednesy
jejích vzdechů
při každém
ponoru
konfiskace
duševní masturbace
to bude tím
věkem
Přečteno 635x
Tipy 16
Poslední tipující: Ruda Štola, piťura, Kubíno, bogen, Akyš, Marcella, knihomolka, Amonasr, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (4)