Anotace: ...
Máš ho tam máš
přání pod kůží
to mé dávno už znáš
hříšné ať se vzmuží
pojď bouřku se mnou prožít
hřměním plašit stáda mračen
vášeň hvězdnou necháme ožít
než svět celý bude zmáčen
chci blýsknout se noční oblohou
výboj co nebojí se křiku
touhu bezednou
přání co splní se v mžiku
krásne
26.08.2018 18:33:31 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
SpasTe moji duši ;-)
24.08.2018 19:43:05 | Slav Milo