Anotace: ...
Chci ochutnat
všechny vůně
na paloucích
provoněných chtěním
tam kde toulá se čas
věčnou láskou
sladkého okamžiku
Chci z tvých
nadržených hřbetů
ohnout záda
svých stop
ve tvých botách
alespoň jednou
na dlouhou chvíli
jedna Báseň ... úsměv.z
28.09.2018 22:29:31 | zdenka
Tahle chyběla v mých oblíbených, s Tvým svolením ukládám:-))ST
27.09.2018 08:33:55 | Nikita44
... díky ... ... potěšilo ...
27.09.2018 10:16:59 | Marcella
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?