Anotace: ...
Někdy mi šeptáš do ucha
svá tajemství
svou rozpustilou chuť
jindy zas
roztřeseně miluji tě
něžný v zoufalství
toužíš po mém rozechvění
někdy mi nedočkavě
žhavými rty vypaluješ
barevné piktogramy
na šíji
prsa stiskneš
ve svých dlaních
až lehká bolest
tobě se ozývá
tak nebo tak
tvá jsoucnost
je mé bytí lásko