Začal mě těšit svě
Anotace: v krátkém okamžiku
A po tváří slzy ronily se,
tak započala touha,
a ouha,
začal mě těšit svět,
i když vím kolik mám již let.
Dával jsem občas, občas i bral,
vím, zni to divně,chci zas v tobě spát
Přečteno 827x
Tipy 15
Poslední tipující: Marten, mkinka, Frr, Jort, Kubíno, Kapka, Marcella, jvacl, Šípková Růženka
Komentáře (1)
Komentujících (1)