Anotace: ale ta Schubertova Nedokončená je krásná....
držím se cárů večera
rukama od inkoustu
venku krápou
slzy lysohlávek
ze zapovězených lesů
sebevrahů
někdo rozpůlil čas
až vletěly třísky
do pozdních sběrů
a víno klesá z hlavy
do brzlíku
jenže noc je ještě
moc mladá
než aby černým tvarohem
tišila artrózu
rozvrzaných kolének
zulíbaných
před padesáti lety
když turbulencí minisukně
tápající klavírní prstoklad
stoupal až k akordům
nedokončených písní...
...tak to já si udělal vdolky tvarohem...:)
26.11.2018 14:15:33 | Jort
kdo nevzpomíná na holky, ani na jejich podolky, tomu zato jistě šmakujou dnešní vdolky..a je obdivuhodným světcem - volky nevolky...:-)))*
26.11.2018 15:53:55 | Frr