Hřející paprsky jak žhnucí polibky hýčkají tělo
Zrazu aj srdce bijúci vnútri ponáhľa, cíti sa smelo
Vášeň ho spaluje jak letního slunce žár
Prudkými poryvy vítr zábrany dávno odvál
Na žeravú kožu padajú kvapky morskej peny
V potu se rozplynou a světu zůstanou utajeny
Obzor zrůžoví tisícem odstínů
More a nebo zladia svoj milostný dych
Napokon v temnotách v jednotu splynú
Souzníme v závrati hledajíce svůj obraz v nich
september 2018, Kréta