Anotace: Hořlavý materiál ve mně, stačí se dotknout jemně.
Když stojím u kuchyňský linky
louhuju si sáček od čaje v horký vodě
a přemítám
se zavřenýma očima
vdechuju nosem vůni
a zahřívám studený ruce
kdybys tu byl
přišel bys
zezadu mě objal
a políbil na šíji
a já bych se zatřásla
něhou... láskou... vzrušením
protože stačilo málo
... abych zahořela
Hořím i teď
... ale už ne tak jako dřív