Probraná
.
V tmách večerů
kdy je plné náměstí smíchu
a bezzubí starci žadoní o cigaretu
ruka odepíná pásek a hlava hltá hvězd
šepot tvůj oznamuje štědré dny
a rty se mihnou kolem pláče
Pro tebe
jenom pro tebe smysl má se vracet
Jakobych poprvé poznal hlas
Schoulil se v něčích myšlenkách
A zas.
Přečteno 623x
Tipy 8
Poslední tipující: J.Karasová, jondys, Kapka, Mt. Blanc, Kyška, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)