Vlk se vzbudil
A zas mám tu chuť
šílenou
Prsty běhat po těle...
kde paže mužské jsou..
V ústech svádět ten tvůj pyj..
Drápky v zádech ucítíš...
Z lůna mého slastně pij..
Jazykem ti slížu chtíč...
Přečteno 630x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, šerý, Rebejah
Komentáře (8)
Komentujících (5)