Za obzorem tušíc první nádech svítání
Potajemky odháním zpod hedvábí chlad
Ze spánku tě vylovím, prostřu si tě k snídani
Probudím tě voláním: "Mám po tobě hlad!"
Jako v trávě bloudí- prsty po tvé hrudi
Nasytit se tebou touží jejich bříška
Žár, co jimi cítím, zvědavost mou budí
Studuji tě s něhou, buď má tajná knížka.
Do neznáma putují nedočkavé dlaně
Po napjatých krajinách stezky hledají
Proti jejich útokům nemáš žádné zbraně
Cestují v končinách, kam jiné přístup nemají.
Mezi rty mi vplouvá vánek tvého vzdechu
Na vůně jsem citlivá, chci tě dýchat zblízka
Tak se jazyk toulá, klouže beze spěchu
Chuť i vůně vášnivá, touhy plná miska.
Dál ústa chladí tvou rozpálenou kůži
Kontinenty nové objevují zaníceně
"A co potom bylo dál?" ptávají se muži
Tajemství, pánové, přináleží ženě!