Anotace: ***
Keď máš ma
iba len na jazyku
chcem noc
plnú otázok
sakra teď už jen z českých otazníků
daj si ma
lásko ?
pekne chladnú
....... ?
až tieny vráti farbu
duhy
"starofederální" intimní lyrika -pekné pěkné..naozaj věru :-D ST*
03.03.2019 17:35:12 | Frr
Děkuji Fŕŕŕ :-))
04.03.2019 10:59:03 | Kett
To je dobré - do kolorované.
01.03.2019 23:01:43 | šerý
:-)
02.03.2019 07:57:36 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?