Anotace: ...no co bych k tomu tak napsal...radši nic :o)
Bože, ta tráva voní
jsem jak v pohádkách
pár tahů
pohoda
úsměv
a je po hádkách...
Ta tráva voní
že pár tahů
dá si i Sněhurka
Šmudla, Prófa
Stydlín i Kejchal
Dřímal a Štístko
ba i ten Rejpal
a pak...
směje se celá chaloupka
néé...
ne...
to nepíše se v pohádkách...
Les v noci ožije
víly tančí k hip hopu
na speedu a na tripu
Karkulka zatím na skále
baví se s vlkem análem
Jezinka v poutech skučí
medvěd slastně mručí
a netopýři dealeři
letí někam pro peří...
S každým dalším tahem trávy
bujarý smích
a vůně kávy
rum si do ní každý lije
baba Jaga venku blije
Krakonoš přines čaj z houbiček
pije ho s párem soviček
Smolíček volá jelena
že už došla zelená
Jeníček v Mařenčině rozkroku
ona vzdychá "dělej ty můj divochu"
Pak že to v lese nežije
a přitom jsou tu orgie...
Trpaslíkům došla tráva
z koksu už jim péra vstávaj
Čaroděj máchne vodní dýmkou
a víly jsou hned na ostro
v chaloupce se židle kácí
trpaslíci jdou tak na jisto
Sněhurka chce taky šukat
šňupne si a hledá kluka
za chvíli už je nad věcí
šuká s Honzou za pecí
To nepíše se v pohádkách
že každý si z lesa něco odnes
někdo filcky
jinej tripla
naštěkanou boudu
nebo syfla...
nikdo neví kdo to roznes
ale jestli na to neumřeli
šukají tam...
sjíždějí se...
jistě dodnes!