To se honí hlavou markýzce de Sade? Ale vážně, jsou tam tři motivy, které se dějově tříští, ona-ona,on-on až v závěru lajtmotiv jasný! Ona-on, armagedon.
Hlavně, že celek není drasťárna.
Pokud jde o dílo Paola Pasoliniho-Saló-120 dnů Sodomy, tak to drasťárna je. Z pohledu doby natočení filmu, vůči dějové zóně konce fašistické Itálie.
04.03.2019 21:50:33 | Lesan
Nechápu ten koment..pisu jen to.co cítím
05.03.2019 00:59:35 | Liduška
Nechápete?
Možná ani ten, kdo odpočívá a donesla se mu zpráva, že jej čeká tortura. Určitě se přizná!
05.03.2019 09:10:24 | Lesan
Bylo to psano na jinem portale primo pro někoho..kdo tady neni..
Jen sem vkladam co píšu..jako každý
05.03.2019 09:23:27 | Liduška