Anotace: ...
♪♪♪
Vepsaná kontura
tahem pěšce
sjeď mě!
dechem
light
(lehce)
ukaž mi
sílu
lovení
kousni mě do rtu
na znamení
"zůstávám v tričkus odhalenými rameny
vlasy jsem si stáhla
do culíku
dnes bez ofiny"
Budoucí čas hledá prostor k osudu. Zaujala mi!
26.03.2019 23:53:33 | šerý
Děkuji :-))
27.03.2019 07:23:13 | Kett
Ten dovětek ...bohyně připravená k lovu...ale je to na dvě možnosti, buď loví ona jeho, nebo on ji:-) a teď si vyber...:-)
26.03.2019 15:22:06 | básněnka
Nóó :-))
27.03.2019 07:23:40 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?