Anotace: ...
Když Tě políbím,
celý oceán mi žilami protéká
Skrze mne svými dotyky se prořezáváš,
mé tělo se stává hladové po Tvých polibcích
Na mém jazyku se slavík svléká
a mezi jeho křídly se milujeme bez ostychu
Když mě políbíš,
nad sebou kontrolu ztrácím
jako křídla motýlí se mi otevíráš
Zasténání se obnaží,
když se Ti dostává z hlasu
Když mě políbíš,
všechny z hvězd v noční záři zachytím
a měsíc se nad řekou chvěje,
rozkoší přetéká
Když mě políbíš,
okamžitě jako oheň vzplanu
a k životu se má neutuchající vášeň probouzí
Když Tě políbím,
Tvá chlouba stoupá,
vznášíš se do oblak,
když ji svými ústy dráždím
Když mě políbíš na mé království,
někdy bych snad vzlétla jako pták,
jak dokážeš mé tělo rozpálit
Pak nic jiného nezbývá něž svého krále zasunout
do jeho královny, která patří jen jemu
Ve víru spalující touhy se vznášíme,
co nás pohlcuje jako vodopád
Děláme si vzájemné potěšení,
které nám nikdo nevezme