První, první
Anotace: i napoprvé to může někdy takto dopadnout...
Rozmary deště,
schvácenost sama.
Já prosím ještě,
zkušená panna.
Přisuň se blíž!
Fuj, fuj.
Nestyď se, níž!
Stůj, stůj.
Oči a strop,
na sebe hledí.
Hop nebo trop,
ležím a sedí.
Světla svítí,
ranní opar.
Hořké pití,
sladký sunar.
Komentáře (0)