Rozpolcena.
Vedví.
Moje mysl
se větví.
Jak žít?
Nevím.
Snad
se uleví.
Žena, muž.
Dům, či nůž?
Dívka nebo kluk.
Nikomu ani muk!
Mně se líbí když se lidi snaží psát poezii a snaží se psát o něčem. Tvořit, ne dělat grimasy a plácat líbivosti, jak se stalo na serverech zvykem. I se mi líbí když někdo užije slovo "vyjádřit explicitně". Zdravím.
20.05.2019 07:58:34 | Karel Koryntka
Jazyk je pěkně stručný a významově pevný. První 2 slova bych spojil do věty. "Snad se uleví" je trochu slabé, jako z vody. Závěr graduje k pointě která asi ani neměla zaznít naplno. Tím avšak vždycky riskujeme ztrátu účinku. (Čtenář si řekne no nevím ona to asi myslela jen tak)
20.05.2019 07:08:05 | Karel Koryntka
Děkuji za názor. Máte určitě pravdu, zvláště ohledně konce. Jen si myslím, že pointu každý pochopil a nebylo nutno to vyjádřit explicitně.
Píši jen své rychlé myšlenky a přenáším je na papír a vím, že tam jsou mnohé nedostatky.
Líbilo se Vám to aspoň trochu?
20.05.2019 07:35:42 | Andul96