Anotace: :)
Dráždíš mě, jak kobru bosou nohou
pohledy tvé jsou plné vášně
ještě nevíš co mé čáry zmohou
tak zatni zuby a vyceň rudé dásně.
Tohle jindy nezažiješ, tak se drž
teď poznáš co je milování
po vánku teď přijde smršť
ne, to není blafování.
Odhoď svůj stud jak Cyrano svůj širák
a košilku svlékni i s kalhotkami
vlétnu na tě jak naložený tirák
a ty rozletíš se s vlaštovkami.