Miluju ten pocit
Anotace: ...když jsi se mnou.
Miluju ten tvůj pohled v očích,
vždy jiskřička v nich plane.
Tvé ruce spočívají na mých bocích,
se zadrženým dechem, čekám co se stane.
Miluju ten tvůj úsměv,
co od ucha k uchu se ti klane.
Značí touhy a lásky směs,
a ta touha i ve mě plane.
Miluju ty tvé ruce,
jež dál po těle mi putují.
Zas dýchám prudce,
když tvé prsty mě vzrušují.
Přečteno 822x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Kapka, vlnka, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)