Anotace: ...
Tvoje oči, stále mě ohromují.
To štěstí, které v nich vidím, když jsme spolu.
Sami.
Ty moje nejasné pohledy, které chtějí křičet: „Vem si mě!“
Pohledy nikam, dolů.
A pak se mě dotkneš a já taju.
Jak ledová kostka na poušti, co pomalu se rozpouští.
Nemůžu odolat. Tobě! Tobě! Tobě!
Políbíš mě a já umírám.
Touhou. Slastí. Chtíčem.
Chci tě.
A pak znova. A znova.
Pocit štěstí, ráje, nekonečna.
Stále mě líbáš a mně to nestačí,
chci s tebou se milovat, cítit tvůj dech a být ti stále blíž.
Stydím se.
Červenám se.
Ty přesně víš, co chci.
Přesně víš, jak si mě vzít.
Je v ní všechno - cit,okouzlení, láska, vášeň, krása...a křehkost.Moc milé obrazy.
04.10.2019 18:09:44 | Krahujec