Anotace: Někdy se to tak stane.
Vokno
Probudil jsem se v noci žízní
v objetí dvou žen… spících
a vůbec nevěděl
kde jsem.
Přitisknuté, mladé ženy
byly do mě propleteny
svými hebkými těly
nahé a voňavé
- dýchaly mi opojeně na tvář.
Probůh, to jsou kolegyně z práce!!!
Děkuji.Pokud je člověk svobodný a nezadaný, nakonec je to fajn. Je fakt, když to všichni s alkoholem přeženou, pak se může stát nečekané...
19.07.2019 04:42:53 | Krahujec