Anotace: Asi se obě zbláznily.
Opilé dvě holky
pod okny hrály
obě na housle
smutně a překrásně.
A zpívaly do noci větru
ryze a v srdci rytmu
nešťastně
a zklamaně.
Opilé ženy mi do noci hrály
pod okny krásných ztrát
s touhou se podívat
a zároveň se bály…
zazvonit a navštívit
svého milovaného
a okouzlit
láskou a bisexualitou.
Díkes, moc si toho vážím...a snad to nějak s komárama vyřešíš....a nepopíchán se probudíš.
20.07.2019 23:57:18 | Krahujec
škoda..asi nemělo smysl je zvát...opilé houslistky vnímají jen duši svých houslí a neslyší...:-D*
20.07.2019 23:54:15 | Frr
Mám otevřená celou noc okna... pořád nic. Jen komáři a komáři!
Pěkně si eroticky pošimral. Usmívám se.
20.07.2019 23:32:19 | šerý