Anotace: Vzpomínka na mládí. /volný verš/
Mnohokrát mě zvala
do vońavého pokojíčku
natěšena mezi
svejma knihama
sešitama a plyšákama
z dětství.
Mladičká a krásná
- života neznalá
s energií mládí
středoškolské dívky
-možná již ženy…
Potajmu mě skrývala
a možná se i bála
tlukotu našich srdcí.
Zasněně a hledící
v bytě rodičů,
kteří byli v práci…
se rozechvěla naplno.
Napůl žena
sympatií okouzlena
pomalu roztahovala
sametově hebké nohy...
pod růžovou sukní
a tričko s Malou mořskou vílou
lepilo se na prsou
a vše se v nás rozechvělo.
Voněla nedočkavě…
hledící odhodlaně
vášnivě-připravena
vnímat lidské spojení.
Roztáhla nohy
abych ji celou uviděl
a na vše pohleděl.
Přiblížila si mě
abych nasměroval ...
přímo tam
k voňavému klínu.
a pak...vášnivé
jazyky se dotýkaly a objímaly
špiček a vrcholů
rozechvělých a mokrých
míst, kde vyvěrá nový život
-vášeń a láska.
Roztoužená a mokrá
-již žena
usedla a jen plula
pro vrchol a spojení
- podstaty lidství.
Díkes za přečtení.
Pár okamžiků životních je úchvatných a čiré vzpomínky, zůstanou v našich srdcích.
06.08.2019 20:55:42 | Krahujec
Díkes za přečtení.
Pár okamžiků životních je úchvatných a čiré vzpomínky, zůstanou v našich srdcích.
06.08.2019 20:55:42 | Krahujec
Ani zde radsi nebudu popisovaat,co to se mnou dělá.
Ty pocity a dojmy uuuuuuuuuffff,síííla...ÚCHVATNÉ,ÚCHVATNÉ,ÚCHVATNÉ...
03.08.2019 01:14:38 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA