Pohádka
Pod bílou bluzkou
dvě malá kuzlatka
a mlsný vlk
zabouchá na vrátka.
Kdo přijde mu otevřít?
Maminku nemají,
Jen malou jeskyňku,
ta doufá potají.
Ať dvířka se otevřou,
ať pomalu vstoupí.
Ať pod vše to prádlo
se mlsný vlk vloupí.
Nekončí špatně,
vždyť je to pohádka,
v jeskyňce vlk
hlídá si kůzlátka.
Přečteno 660x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)