Anotace: :)
V noci trochu přituhuje
konečně se přitulíš
přes větračku vítr duje
o čem Lásko asi sníš.
Držím se Tvých ramen pevně
prsty hledám Tvojí skrýš
pomalu pak po Tvém stehně
stoupám výš a výš.
Oči Tvé jsou přivřené
však plíce více pracují
nohy nejsou sevřené
prsty v skrýši tancují.
Přitahuješ moje tělo
žezlo mé si nasadíš
tělo Tvé se rozechvělo
a já plením Tvoji skrýš.