Anotace: ...
Když jsem Tě poprvé spatřila,
byla jsem Tebou fascinována
a nevěřila jsem,
že bys vystoupil z mých nejdivočejších snů
Ty jsi ještě neznal.
tu tajnou část mne,
dokud jsme se nepolíbili
a tak ji lehce nepřiměli k otevření
Víš, že Tě chci jen pohladit,
kdykoliv jsi blízko mne
Chci Ti právě jen ukázat,
jak moc pro mne znamenáš
Až budeme spolu,
budu objíždět Tvé rysy obličeje rukou,
zavřená víčka Ti pohladím,
když se Tvůj ret pousměje,
něžně Ti ho políbím
Nebezpečně svými prsty sjedu níž,
Tvému bříšku polibky daruju ,
pak i dál...
Kam? To víš
Když se sprchuješ,
po Tvém horkém těle kapky vody stékají,
Tvou jemnou kůži hladí,
na Tvůj krk dopadají
a v malé potůčky se spojují
Přes Tvá ramena, prso a břicho tečou
až tam dolů,
moc bych si tou kapkou přála být
Až budeme spolu,
chci pod Tvými polibky jako sníh tát
Až budeme spolu,
mé tělo nekonečnou vášní rozpálíš jako oheň
Až budeme spolu,
polibek smysluplný dlouhý něžný
a dráždivý Ti věnuji
Až budeme spolu,
budeš mě mazlit rukou,
políbení na prsou,
mě do sedmého nebe odnesou
Nakonec přijde oboutělní splynutí,
však to nastane pouze a jen vniknutím
To fascinující , jak dokonale popisuješ svého manžela i sebe . Je to moc krásné a velice dobře napsané z hlubokého nitra .děkuji že si to napsala tak krásně .
14.10.2024 11:56:19 | José Zjevný
Šťastný to človíček pro koho to píšeš
08.10.2024 14:49:04 | José Zjevný
bylo to psáno pro jednoho muže, jehož jsem milovala, hlubokou a upřímnou lásku jsem k němu cítila, ale on mě pak zklamal a srdce mi zlomil...
09.10.2024 06:38:14 | Misha
Vášnivé , toužení po lásce a spalující touha dojít až do vyvrcholení celého milování . Výborně napsané .
08.10.2024 02:07:25 | José Zjevný